• +376868884
  • riumino@andorra.ad

VELUX

Aprofitar unes golfes com a un espai més de la casa, ventilat i lluminós, és més senzill i econòmic del que sembla. A Cobertes i Llosats Riu Miño en som especialistes gràcies a la instal·lació de les finestres per a teulades Velux, l'empresa líder mundial en el sector de les finestres per a teulades, que a través d'un sistema ideat especialment per dotar de llum l'espai sota la coberta d'un habitatge permet fer-lo més confortable i ampliar-ne els usos donant-li llum i ventilació. Les finestres per a teulades Velux poden instal·lar-se tant a habitatges de recent o nova construcció com a d'altres d'antics, combinant-ho, si és necessari, amb la rehabilitació o renovació de la teulada. En cas que s'opti per fer una actuació completa a la coberta, s'aconseguirà la impermeabilització i l'aïllament tèrmic a través de la teulada, guanyant en confort i en estalvi d'energia a mitjà i llarg termini. A Cobertes i Llosats Riu Miño Andorra podem instal·lar aquest sistema de finestres a qualsevol coberta inclinada. Així mateix, també podem aconseguir fer arribar la llum natural a un bany o una habitació interior a punts de l'habitatge on no hi ha la possibilitat d'instal·lar una finestra gràcies als tubs solars Velux. La incorporació de la finestra també permet disposar de persianes, tant manuals com automàtiques, per gaudir de la lluminositat quan vulguem i aconseguir que un espai de la casa que teníem oblidat sigui molt més agradable i còmode, i a la vegada en puguem fer un ús habitual a través d'una actuació gens complexa i a un dels millors preus d'Andorra.

Aprofitar unes golfes com a un espai més de la casa, ventilat i lluminós, és més senzill i econòmic del que sembla. A Cobertes i Llosats Riu Miño en som especialistes gràcies a la instal·lació de les finestres per a teulades Velux, l’empresa líder mundial en el sector de les finestres per a teulades, que a través d’un sistema ideat especialment per dotar de llum l’espai sota la coberta d’un habitatge permet fer-lo més confortable i ampliar-ne els usos donant-li llum i ventilació.
Les finestres per a teulades Velux poden instal·lar-se tant a habitatges de recent o nova construcció com a d’altres d’antics, combinant-ho, si és necessari, amb la rehabilitació o renovació de la teulada. En cas que s’opti per fer una actuació completa a la coberta, s’aconseguirà la impermeabilització i l’aïllament tèrmic a través de la teulada, guanyant en confort i en estalvi d’energia a mitjà i llarg termini.
A Cobertes i Llosats Riu Miño Andorra podem instal·lar aquest sistema de finestres a qualsevol coberta inclinada. Així mateix, també podem aconseguir fer arribar la llum natural a un bany o una habitació interior a punts de l’habitatge on no hi ha la possibilitat d’instal·lar una finestra gràcies als tubs solars Velux.
La incorporació de la finestra també permet disposar de persianes, tant manuals com automàtiques, per gaudir de la lluminositat quan vulguem i aconseguir que un espai de la casa que teníem oblidat sigui molt més agradable i còmode, i a la vegada en puguem fer un ús habitual a través d’una actuació gens complexa i a un dels millors preus d’Andorra.