• +376868884
  • riumino@andorra.ad

CANALONS I BAIXANTS

Les nostres instal·lacions es realitzen de forma neta, ràpida i eficaç sense obres, amb trams de canaló en continu, sense entroncaments. Fabriquem a la mida en trams rectes d'una sola peça sense juntes ni soldadures. Àmplia varietat de suports per a adaptar el producte a qualsevol tipus de construcció. En el fons del canaló s'insereixen els naixements que s'introdueixen dins dels baixants Les cantonades s'uneixen amb els biaixos, que a més d'aquesta funció, reforcen la unió entre els trams de canaló La part superior del baixant s'insereix dins de la inferior per evitar pèrdues d'aigua Finalment, s'aplica un segellat a juntes, biaixos, tapes, etc. que garanteix un conjunt estanc Producte ecològic i durador. A l'estar fabricat en alumini de 1a FUSIÓ és totalment reciclable. També posem canalons amb altres materials al gust dels nostres clients, com coure o zinc.  Garantim la resistència a la corrosió pel pas del temps Si a més instal·lem la nostra reixa antifulles, ni tan sols necessitarà manteniment periòdic, ja que aquesta impedeix que fulles, pilotes, aus i altres objectes entrin al seu canaló.Les nostres instal·lacions es realitzen de forma neta, ràpida i eficaç sense obres, amb trams de canaló en continu, sense entroncaments.

Les nostres instal·lacions es realitzen de forma neta, ràpida i eficaç sense obres, amb trams de canaló en continu, sense entroncaments.
Fabriquem a la mida en trams rectes d’una sola peça sense juntes ni soldadures.
Àmplia varietat de suports per a adaptar el producte a qualsevol tipus de construcció.
En el fons del canaló s’insereixen els naixements que s’introdueixen dins dels baixants
Les cantonades s’uneixen amb els biaixos, que a més d’aquesta funció, reforcen la unió entre els trams de canaló
La part superior del baixant s’insereix dins de la inferior per evitar pèrdues d’aigua
Finalment, s’aplica un segellat a juntes, biaixos, tapes, etc. que garanteix un conjunt estanc
Producte ecològic i durador. A l’estar fabricat en alumini de 1a FUSIÓ és totalment reciclable. També posem canalons amb altres materials al gust dels nostres clients, com coure o zinc.
Garantim la resistència a la corrosió pel pas del temps
Si a més instal·lem la nostra reixa antifulles, ni tan sols necessitarà manteniment periòdic, ja que aquesta impedeix que fulles, pilotes, aus i altres objectes entrin al seu canaló.